Vonyarcvashegyi Lidó Strand

A balatoni strandok kínálatában egyedülálló szolgáltatásokat nyújtó vonyarcvashegyi Lidó Strand bejárata a Vonyarc Hotel épületétől csupán 50 méterre található.

A hét hektáros alapterületű igényesen kiépített partszakasszal, és gondozott zöld fövennyel rendelkező strandról túlzás nélkül állítható, hogy a Balaton strand választékát tekintve a legjobbak között szerepel. Az elmúlt másfél évtized során végrehajtott tudatos fejlesztéseknek köszönhetően a vonyarcvashegyi Lidó Strand a fürdőzők kedvencévé vált.

Az alap szolgáltatásnak számító fürdőzés mellett a Balaton strand rangsorában előkelő helyen álló Lidó vendégei számára az aktív kikapcsolódáshoz, illetve a szabadidő eltöltéséhez rendelkezésre áll többek között vízisípálya, vízibicikli, szörfiskola, óriáscsúszda, vízi-taxi, vitorlázás, csónakázás, sportolási lehetőségként vízi aerobik, minigolf, horgászás, a gyermekek önfeledt szórakozásához biztonságos EU komform játszótér, valamint büfék és éttermek, animációs programok, vízi-színpad, és különféle rendezvények.

A vonyarcvashegyi Lidó Strand vendégeinek a parkolás miatt sem kell aggódniuk, ugyanis a Balaton strand közvetlen közelében ingyenesen használható parkoló található. További ingyenes szolgáltatás, hogy a vendégek számára a bérelhető kabinokon kívül ingyenesen használható öltözők is található. A vonyarcvashegyi Lidó Strand három különálló bejárattal és pénztárral is rendelkezik, így a sorbánállás nálunk nem ismert fogalom.

A strand értékeinek elismeréseként számos díjjal és minősítéssel is rendelkezik. 2005 és 2011 között a “kékhullám zászló” minősítést tudhatta magáénak, 2008-ban pedig elnyerte a legvirágosabb strand pályázat fődíját is.

Képek a vonyarcvashegyi Lidó Strandról

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.